Nie ste prihlásený/á.
Ja robievam rovnako žihľavový ako aj bazový a mätový. Dám si prevariť 2 L vody, nechám vychladnúť. Potom do veľkého 4 l pohára vložím bazu alebo mätu alebo žihľavu a zalejem vodou. Pridám 2 nakrájané citróny alebo kyselinu citrónovú a nechám luhovať 24 hod. Na druhý deň precedím cez sitko, gázu, mám špeciálne vrecko a dám prehriať. Vsypem 2 kg cukru, ak dáte 1 kg bude to redšie ale tiež sladké...iba nechám rozpustiť a potom dám do fliaš a chladničky.
Nenesieme zodpovednosť za správnosť informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovať s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk
Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovať tento server, ďakujeme.