Nie ste prihlásený/á.

Prihlásiť sa do poradne

 

Žíhlava,púpava príprava sirupu

Od: teri70* odpovedí: 2 zmena:

vie mi niekto poradiť pri výrobe sirupu zo žíhlavy, púpavy

díky

 

 

2 odpovede na otázku
Zoradené podľa hodnotenia

 

 

vydra111*
hodnocení

0x

 

nefertiti7*
hodnocení

0x

Ja robievam rovnako žihľavový ako aj bazový a mätový. Dám si prevariť 2 L vody, nechám vychladnúť. Potom do veľkého 4 l pohára vložím bazu alebo mätu alebo žihľavu a zalejem vodou. Pridám 2 nakrájané citróny alebo kyselinu citrónovú a nechám luhovať 24 hod. Na druhý deň precedím cez sitko, gázu, mám špeciálne vrecko a dám prehriať. Vsypem 2 kg cukru, ak dáte 1 kg bude to redšie ale tiež sladké...iba nechám rozpustiť a potom dám do fliaš a chladničky.

 

 


 

 

 

Prihlásiť sa k odberu odpovedí z tejto otázky:

Nenesieme zodpovednosť za správnosť informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovať s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk

Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovať tento server, ďakujeme.

Copyright © 2011-2025 Poradňa Poradte.sk. Všetky práva vyhradené. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. | [tmavý motív]