Nie ste prihlásený/á.

Prihlásiť sa do poradne

 

Veľmi hustá polievka - ako ju zriediť

Od: oreno* odpovedí: 4 zmena:

Je možné polievku dodatočne zriediť? Konkrétne myslím rybací vývar, ktorý sa mi podaril tak silný, že po vychladnutí polievky je z nej akoby huspenina :))

 

 

4 odpovede na otázku
Zoradené podľa hodnotenia

 

 

haven
hodnocení

0x

len pridat viacej vody

 

mowla*
hodnocení

0x

Naředit ji můžeš vodou, ale ztratí chuť... To, že je v chladnu ´sulcovitá´ ničemu nevadí - jde o rozvařený kolagen, zahřátím zase zkapalní.

oreno*
hodnocení

To mi je jasné, že po ohriatí opäť zkvapalnie. Len som tak trochu lakomý :DDD a chcem ten (až zbytočne silný vývar) pridaním vody trochu "rozmnožiť" :) Po pridaní vody by som polievku opäť dochutil.

Len nemám jasno, či po pridaní vody treba opäť polievku prevariť? ... a ako dlho?

iz*

Stačí nechat přejít varem.

 

 


 

 

 

Prihlásiť sa k odberu odpovedí z tejto otázky:

Nenesieme zodpovednosť za správnosť informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovať s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk

Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovať tento server, ďakujeme.

Copyright © 2011-2025 Poradňa Poradte.sk. Všetky práva vyhradené. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. | [tmavý motív]