Nie ste prihlásený/á.

Prihlásiť sa do poradne

 

Veľkonočný mäsový syrek-hrudka

Od: jolli11* odpovedí: 3 zmena:
Kto mi prosím ,pošle recept na Veľkonočný syrek, resp. hrudku z mletého masa. Hovorí sa tomu aj masová hrudka. Viem, že tam ide mleté maso. Dakujem Jolka z Košíc

 

 

3 odpovede na otázku
Zoradené podľa hodnotenia

 

 

mato*
hodnocení

0x
750g teľacieho masa, 8 žemli, 150g slaniny, čierne korenie soľ, cibuľa, 16 vajec, zelená petrž.vňať , droždie. Maso pomelieme, pridáme navlhčené a vytlačené žemle, soľ,čier. kor. posekanú petr. nať.Slaninu pokrájame nadrobna a nechame do sklovita rozškvariť,pridáme nadrobno pokr. cibulku a zvlašť rozšľahané vajcia.Nakonec pridáme 20g droždia.Dobre premiešame a necháme na teplom mieste vykysnuť.Vykysnutý "syrek" dáme na pomastený a struhankou vysypaný plech - upiecť.

 

mato*
hodnocení

0x
přídavek - kono.album.cz/...

 

mato*
hodnocení

0x

 

 


 

 

 

Prihlásiť sa k odberu odpovedí z tejto otázky:

Nenesieme zodpovednosť za správnosť informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovať s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk

Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovať tento server, ďakujeme.

Copyright © 2011-2025 Poradňa Poradte.sk. Všetky práva vyhradené. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. | [tmavý motív]