Nie ste prihlásený/á.

Prihlásit sa do poradne

 

Veľmi hustá polievka - ako ju zriedit

Od: oreno* odpovedí: 4 zmena:

Je možné polievku dodatočne zriedit? Konkrétne myslím rybací vývar, ktorý sa mi podaril tak silný, že po vychladnutí polievky je z nej akoby huspenina )

 

 

4 odpovede na otázku
Zoradené podľa hodnotenia

 

 

haven

0x

len pridat viacej vody

 

mowla*

0x

Naředit ji můžeš vodou, ale ztratí chut... To, že je v chladnu ´sulcovitá´ ničemu nevadí - jde o rozvařený kolagen, zahřátím zase zkapalní.

oreno*

To mi je jasné, že po ohriatí opät zkvapalnie. Len som tak trochu lakomý :DDD a chcem ten (až zbytočne silný vývar) pridaním vody trochu "rozmnožit" Po pridaní vody by som polievku opät dochutil.

Len nemám jasno, či po pridaní vody treba opät polievku prevarit? ... a ako dlho?

iz*

Stačí nechat přejít varem.

 

 


 

 

 

Prihlásit sa k odberu odpovedí z tejto otázky:

Nenesieme zodpovednost za správnost informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovat s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk

Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovat tento server, ďakujeme.

Copyright © 2011-2025 Poradňa Poradte.sk. Všetky práva vyhradené. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. | [tmavý motív]