Nie ste prihlásený/á.

Prihlásit sa do poradne

 

Pečenie bezlepkového chleba - typ pekárne

Od: niky* odpovedí: 1 zmena:

má niekto skúsenosti s pečením bezlepkového chleba v domácej pekárni?

Chcela by som si kúpit pekáreň, ale neviem či program na pečenie bezlepkového chleba, ktorý majú niektoré pekárne, má vôbec nejaký podstatnejší význam. Je nejaký rozdiel v pečení na tomto programe a v pečení na nejakom obyčajnom programe? Má tento program vôbec nejaký efekt na chut, prípadne kvalitu bezlepkového chleba?

Dík za radu

 

 

1 odpoveď na otázku
Zoradené podľa hodnotenia

 

 

mkat*

0x

Neviem aky rozdiel v tom je,ale myslim si že nejak velky by nemal byt.Tam by sa malo jednat asi len v dlžke pečenia.ved aj jeden chlieb treba upiect tak isto ako druhy.Surovy alebo prepečeny nie je najlepši.Môj nazor.

 

 


 

 

 

Prihlásit sa k odberu odpovedí z tejto otázky:

Nenesieme zodpovednost za správnost informácií a za škodu vzniknutú ich využitím. Jednotlivé odpovede vyjadrujú názory ich autorov a nemusia sa zhodovat s názorom prevádzkovateľa poradne Poradte.sk

Používaním poradne súhlasíte s personalizovanou reklamou, ktorá pomáha financovat tento server, ďakujeme.

Copyright © 2011-2025 Poradňa Poradte.sk. Všetky práva vyhradené. Vyhlásenie o ochrane osobných údajov. | [tmavý motív]